​Apple One: Alles-in-1​ Apple abonnement

Apple introduceerde gisteren vanuit Cupertino, Californië een aantal nieuwe devices, waaronder een nieuwe Apple Watch & iPad Air. Maar er was meer nieuws te melden. Apple heeft namelijk ook het nieuwe Apple One aangekondigd, een alles-in-één abonnementsdienst voor Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+ en iCloud.

In ruim 100 landen/regio’s komt deze nieuwe dienst beschikbaar en je kan dan met 1 abonnement op al je Apple devices (iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Mac) gebruikmaken van alle Apple abonnementsdiensten.

Alles-in-1

“Met Apple One heb je maar één abonnement nodig voor alle Apple abonnementsdiensten, zoals Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en iCloud”, aldus Eddy Cue, Senior Vice President Internet Software & Services van Apple. “Apple One is hét alles-in-één abonnement voor al het mooie entertainment wat Apple heeft te bieden, gewoon op het device van je keuze.”

    apple_apple-one-fitness