Wie is de mol? aflevering 1: hints, verdenkingen en de leukste tweets

Hoera! Een nieuw en extra seizoen van Wie is de mol? is gisteren van start gegaan. En hoe! We weten eindelijk (zeker) welke kandidaten meedoen en konden genieten van een spectaculaire eerste aflevering. 2,6 miljoen Nederlanders zagen de achterdochtige kandidaten elkaar aftasten en zich bloedfanatiek op de spellen storten. Er werd valsgespeeld, de mol sloeg toe door geen enkele kandidaat een vrijstelling te gunnen en de eerste kandidaat moest meteen het spel verlaten. Het was smullen geblazen voor de molloten en de kijkers werden bovendien getrakteerd op een weerzien met 5 oud-mollen.

Verdenkingen eerste aflevering Wie is de mol?

Op Twitter ging het uiteraard los met geniale inhakers, verdenkingen en lovende kritieken. Want die eerste aflevering in de Toscane viel in de smaak. Tina de Bruin moest het spel trouwens als eerste verlaten. Wat inderdaad betekent dat Ron Boszhard nu toch een tweede aflevering heeft gehaald!

We zetten de verdenkingen vanaf nu elke week voor je op een rij en laten je de leukste tweets zien. Enjoy!