Gratis shooter Hyper Scape verschijnt binnenkort

Ubisofts nieuwe free-to-play battle royale game heet Hyper Scape. Deze first-person shooter verschijnt op 11 augustus op PlayStation 4, Xbox One en pc. Op die datum gaat meteen het eerste seizoen van start, genaamd The First Principle, waarmee spelers onder andere nieuwe opties krijgen voor de Crowncast Twitch.

Memory Shard

Daarnaast is het nieuwe seizoen er uiteraard ook om gamers wat meer bekend te maken met deze nieuwe IP. Het draait om een mysterie binnen de Hyper Scape die komt van Prisma Dimensions. Je verzamelt tijdens het spelen Money Shards waarmee je meer te weten komt over de personages. Er is één nieuwe Memory Shard te ontdekken per week. In dit eerste seizoen krijg je een nieuw wapen voor middellange afstand: Dragonfly. Daarnaast volgt er een nieuwe hack waarmee je tegenstanders in de val kunt lokken: Magnet. Je kunt in totaal elf wapens en elf hacks verwachten in dit eerste seizoen.