Vijf films waarin Charlize Theron de wereld wegblies

Heb je de nieuwe trailer van Netflix-film The Old Guard al gezien? Dan moet het je zijn opgevallen dat een van de meest veelzijdige en getalenteerde beroemdheden van het moment erin zit: Charlize Theron. De in Zuid-Afrika opgegroeide actrice heeft er al een geweldige carrière opzitten en kan nog een hele tijd door. Dit zijn dé Charlize Theron-films die je moet hebben gezien.

Atomic Blonde

Hoewel Charlize in haar carrière vaak indrukwekkende vrouwen speelt die hun mannetje staan, lijkt ze de laatste jaren meer dan ooit voor die rollen te kiezen. Dat zagen we bijvoorbeeld in Atomic Blonde. Hierin speelt Theron een undercover agente die in Berlijn tijdens de Koude Oorlog een moord moet oplossen. Deze film kijk je niet voor het verhaal, maar wel voor de geweldige John Wick-achtige actiescenes en bijzondere stijltje. Dat hebben we te danken aan de regisseur van John Wick: David Leitch. Maar, Charlize Theron heeft de kans om met hem te werken aan de film duidelijk gegrepen om te laten zien dat ze zich prima thuisvoelt in een actiefilm. Waar het verhaal misschien wat gebreken heeft, maakt Charlize die meer dan goed met haar stevige acteerwerk.