SAP opent eerste Experience Center in de Benelux

SAP heeft de deuren geopend van het eerste SAP Experience Center in Nederland. Hier kunnen klanten, partners en andere geïnteresseerden inspiratie opdoen, samenwerken aan innovaties en leren hoe zij dankzij originele ideeën en moderne technologie als Robotic Process Automation (RPA), machine learning en conversational AI kunnen uitgroeien tot een ‘intelligent enterprise’.

Experience Centers

De opening past in de wereldwijde strategie waarbij SAP in diverse steden Experience Centers opzet. Het bedrijf wil hiermee de grenzen opzoeken en overschrijden van wat mensen denken dat mogelijk is met moderne technologie. Daarnaast biedt het center een vaste locatie voor designthinkingsessies en de ontwikkeling van prototypen. Ook gaat SAP diverse events organiseren waarbij steeds een specifieke technologie centraal staat.

sap-exp-center
Rinse Tamsma, Kevin Carlyon, Brian Duffy, Jack Mikkers en Twan van den Broek (vlnr).