Rockstar Games lanceert eigen digitale winkel met gratis San Andreas

Het nieuwe programma van Rockstar Games brengt de catalogus van het bedrijf dichter bij de consument. Ook is het een handige manier om sneller nieuws van Rockstar te ontvangen via dit nieuwe kanaal.

Rockstar Games Launcher

Rockstar Games Launcher is een nieuwe Windows applicatie en maakt het mogelijk om alle Rockstar producten op één plek te hebben. Het programma is een digitale winkel en een bibliotheek in één en is nu beschikbaar om te downloaden. Naast dat de ‘launcher’ je digitale en fysieke Rockstar games een plekje geeft om ze naar eigen wil te organiseren, bevat het ook cloud-save en automatische updates voor de games. Ook is er een nieuwsfeed ingebouwd om gemakkelijk al het Rockstar gerelateerde nieuws te kunnen volgen.