Peugeot 5008, een maatje meer en ultieme gezinsauto!

Wat een auto de Peugeot 5008! Ongekend groot, luxe en comfortabel. Ik mocht met mijn gezin de Peugeot 5008 GT begin februari meenemen naar de Italiaanse Alpen. Wat een heerlijke reisauto die net een maatje groter is in vergelijking met zijn zeer succesvolle broertje, de Peugeot 3008.

Peugeot 5008

Het is een stoere SUV waar maar liefst ruimte is voor 7 personen, althans je kunt er 7 stoelen in plaatsen. Natuurlijk kun je de stoelen op de derde rij er ook uit halen, maar ze kwamen zeker goed van pas tijdens de wintersport. We waren immers op pad met 4 volwassenen en 2 kinderen. Van en naar de pistes was het vanaf onze accommodatie een kleine 30 minuten rijden door de bergen. Dit soort ritjes zijn toch echt veel makkelijker en gezelliger wanneer je met zijn allen in de auto zit. We hebben dus veelvuldig gebruik gemaakt van de derde zitrij stoelen. Overigens was het ook zeker mogelijk om zelf als volwassene op de derde zitrij te zitten. Het heeft ook echt wel iets bijzonders om in de bergen met je hele familie in de 5008 te toeren.

Wat een plaatje Peugeot5008
Wat een plaatje de Peugeot 5008 in de Italaanse Alpen